Hafík
AIHAIO
Visegrad funds
PADA - personality assessment for domestic animals

Co nabízíme

 

Pravidelné akce

  1. Školička štěňátek 
    Pro štěňata od 2 měsíců do 1 roku (dle zájmu ještě může být školička rozdělena na mladší a starší štěňata). Během 10 hodin se naučíte základy tréninku pozitivní metodou, dozvíte se, jak správně reagovat v situacích, kdy může být Vaše štěňe ve stresu. Štěňátka se naučí překonávat různé překážky, vyzkouší si veterinární prohlídku cizí osobou a také socializační cviky jako je doprovod invalidního vozíku. Během každé lekce se střídají teoritické a praktické bloky výcviku. 
     
  2. Správný parťák pro život"
    V ročním kurzu navážete na základy, které jste se naučili ve školičce štěňátek. Kurz je zaměřený na základní poslušnost, kterou potřebujete pro běžný život se psem. Součástí jsou teoretické bloky, socializační cviky a trénink základních překážek.
     
  3. Příprava na zkoušky
    Krátkodobý kurz vypsaný vždy před plánovanými zkouškami na našem cvičišti. Kurz je zaměřený na přesné disciplíny zkouškového řádu dané zkoušky. Vyzkoušíte si s Vaším pejskem atmosféru zkoušek, prostor, kde zkoušky budou probíhat, včetně terénů, pomůcek, apod. Včetně nácviku hlášení rozhodčímu, apod. 

 

Jednorázové akce 

  1. Toulky s Hafíkem
    Akce pro širokou veřejnost, kdy si s pejskem projdete předem určenou trasu a vyplníte zábavné úkoly. Akce se koná na podporu našeho sdružení. 
     
  2. Vánoční pochod s Hafíkem 
    Procházka pro naše dobrovolníky a účastníky kurzů kynologického cvičiště. 
     
  3. Odborné přednášky v oblasti kynologie
    Péče o psa, výchova spokojeného psícho kamaráda, soužití člověka a psa, apod. 

Přečteno: 1281x
Vydáno: 9.12.2020

Zpět

Další články v kategorii

Bull sporty a agility
Kde cvičíme?
O nás

Platební brána ComGate