Hafík
AIHAIO
Visegrad funds
PADA - personality assessment for domestic animals

Kde cvičíme?

Kurzy probíhají na našem venkovním cvičišti nebo v tréninkové hale v Třeboni. Venkovní cvičiště se nachází na stezce mezi autobusovým a vlakovým nádražím. 

Popis cesty k venkovnímu cvičišti: Na kruhovém objezdu v Třeboni ( příjezd od ČB ) odbočte první odbočkou na centrum, na první křižovatce odbočte doleva a jeďte stále rovně ulicí Jablonského až k autobusovému nádraží. Poté na křižovatce u nádraží jeďte rovně za nádraží (po pravé straně je žlutá budova Speciální školy). U budovy Nadace pro vydru zaparkujte, poté se vydejte cestičkou podél trati pod čtyřproudovou silnicí vedoucí na Jindřichův Hradec. Trať budete mít po pravé ruce.

POZOR do odvolání je uzavřena cesta od budovy Nadace pro vydru a je nutné zaparkovat u vlakového nádraží a projít kolem kolejí ke cvičišti pěšky. Děkujeme za pochopení.

P – místo na parkování, C – cvičiště

Tréninková hala se nachází v areálu bývalého Otavanu. 

Popis cesty k tréninkové hale: Na kruhovém objezdu U Trojice (druhý objezd směr Praha), vyjeďte druhou odbočkou. Za ní hned vpravo odbočte do ulice k supermarketu Terno. Zde zaparkujte auto. Poté pěšky přejděte parkoviště u Terna a vejděte levou branou do areálu. Hala se nachází v budově úplně vlevo. 

Přečteno: 3886x
Vydáno: 31.7.2024

Zpět

Další články v kategorii

O nás
Co nabízíme

Platební brána ComGate