Hafík
AIHAIO
Visegrad funds
PADA - personality assessment for domestic animals

O nás

Naše psí škola nabízí širokou škálu tréninkových kurzů. Tréninky jsou u nás vedeny moderními etickými přístupy a zaměřujeme se zejména na práci s motivací psů a s pozitivním posilováním žádoucího chování. Naši trenéři disponují rozsáhlými znalostmi a dovednostmi z oblasti tréninku psů. Pravidelně se vzděláváme a účastníme se odborných seminářů a mezinárodních konferencí předních světových trenérů, abychom Vám byli schopni nabídnout trénink v té nejvyšší kvalitě. Cílem našich kurzů nejsou vysoké sportovní výkony, ale především Vám chceme předat užitečné dovednosti, které se svým psím parťákem využijete v každodenní praxi. Kromě základní poslušnosti se ve velké míře věnujeme také správné socializaci. Jsme Vás ale schopni připravit i na nižší poslušnostní zkoušky typu ZOP, ZZO či BH. Dále nabízíme také speciální tréninky jako jsou agility, lovecký výcvik či bull sporty.

Tréninkové kurzy u nás probíhají skupinovou či individuální formou. Skupiny jsou tvořeny obvykle 3-5 účastníky, abychom se Vám a Vašim pejskům mohli dostatečně věnovat. Kurzy jsou rozdělené podle zaměření, věku, a nebo velikosti psů.

Štěňátkům do 1 roku nabízíme speciální školičku, na kterou následně můžete navázat školičkou 2 pro mladé psy. Dále otevíráme poslušnostní a socializační kurzy pro dospělé psy, které probíhají jak v našich venkovních či vnitřních prostorách, tak i mimo cvičiště v rušnějším městském prostředí. Účast na kurzech není nijak omezena horní věkovou hranicí psa, a proto se na naše kurzy můžete hlásit dlouhodobě. Mnohdy se k nám účastníci kurzů vracejí i s dalšími pejsky, což je pro nás vždy velkou odměnou.

Přečteno: 1672x
Vydáno: 1.8.2024

Zpět

Další články v kategorii

Kde cvičíme?
Co nabízíme

Platební brána ComGate